Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Хаос Покажи съобщение
    Аз и колегата Xman.Видях те в огледалото че леко намали преди да минеш покрай мен.Аз също свирнах и махнах,но не си ме видял.Когато мина пред нас и видяхме стикера на стъклото всичко беше ясно.Поздрави!
    Извинявам се тогава, че не съм догледал. Наистина 156-цата извади невероятна стойка. През цялото време на нея ми беше залепен погледа.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Иии как завърши "гонката"
      О за гонка въобще не става на въпрос. Засякохме се с Васко, расърдихме ги малко машините и така си покарахме. 145 -цата извади глас!
      Audi A6 3.0 TDI
      Infiniti FX35

Comment

• изгледах се днес с някакви хора с 156 сребриста СА 1143 нещо такова с малък стикер на задното стъкло в последният момент го видях,бях на улицата и минаха покрай мен и ги загледах.

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
          Гонка не е имало (я пиша като хората).
          Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
          О за гонка въобще не става на въпрос. Засякохме се с Васко, расърдихме ги малко машините и така си покарахме. 145 -цата извади глас!
          Значи някой хора ми подават грешна информация за скорости над 200
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pepo_1 Покажи съобщение
            И на мен няколко пъти ми се случва гледам колеги хем с клубен стикер махам или светкам, а колегите ме изглеждат кат гръмнати със злобен поглед.... WTF и си викам баси ко ви стаа ве хора ?!?!
            Ами ако си попаднал на някой дето си е продл алфата и не е махнал стикерите..? И примерно на новия "алфист" му е през оная работа за другите с алфи и те гледа кат 6 без 10...
            Като цяло хората знаят, че тия по авто клубовете си подържат много колите и това, че има лепенка на съответния клуб вдига акциите на каруцата...

Comment

• Днес към 17 часа в Хиподрума засякох клубна 145ца с номер СА5406. Веднага да си признава кой е бил.
              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                изгледах се днес с някакви хора с 156 сребриста СА 1143 ...
                Знам три сребристи 156-ци с подобен номер - тази, моята 1120 и една 1185, която днес видях в Хаджи Димитър...съвпадение
                Alfa 156
                ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                sigpic

Comment

• Днес пред Троянския манастир,159 седан бордо с РВ регистрация 2.4 ЖТД.Тамън да се наканя да ги снимам и той си тръгна,иначе бяхме паркирали един до друг
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Днес около 16ч. колегата vladev на светофара на Св. Наум.
                    156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                    Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

• Вчера и днес Тъмна 155 със КН номер на канала на ул Дойран?
                      На задното стъкло имаше флагче от 100 годишнината

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        изгледах се днес с някакви хора с 156 сребриста СА 1143 нещо такова с малък стикер на задното стъкло в последният момент го видях,бях на улицата и минаха покрай мен и ги загледах.
                        Колега моя номер е такъв, но нямам спомени чак от петък Кажи къде е било и ще ти кажа със сигурност дали съм бил аз, но обикновенно се заглеждам по алфите

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                        Знам три сребристи 156-ци с подобен номер - тази, моята 1120 и една 1185, която днес видях в Хаджи Димитър...съвпадение
                        Мисля че на 1185 даже и буквичките в края са същите като мойте
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Днес пред Троянския манастир,159 седан бордо с РВ регистрация 2.4 ЖТД.Тамън да се наканя да ги снимам и той си тръгна,иначе бяхме паркирали един до друг
                          Освен бордото и ти беше забелязан до Троянския манастир
                          Audi A6 3.0 TDI
                          Infiniti FX35

Comment

• Хубавецът, дето се размаза в петък след 14 ч в мантинелата преди най-високия виадукт на Витиня, преди тунел Топли дол, със сребристата 145-ца, някой от нас тук присъстващи ли е?
                            Слава Богу, положението беше само - колата тоталка.

И поредният тъпизъм на ушко, при супер натовареното движение, дето беше... задръстването след тунел Витиня, заради тази катастрофа, започваше на метри от караулката. Толкова ли не можа един шапкар да слезе и отдалеч да предупреди да се намали... аз успях, подпалвайки спирачки и гуми, едва да спра от 110 до 30, при това бях на косъм баничарката пред мен да я направя още по-тумбеста, ама някой след мен може и да няма рефлексите ми и да е направил мармалада...
                            Аман от безхаберие и липса на професионализъм! 3 минути съм псувал като сърбин заради това...
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              Вчера и днес Тъмна 155 със КН номер на канала на ул Дойран?
                              На задното стъкло имаше флагче от 100 годишнината
                              Колегата Solider81
                              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                                Хубавецът, дето се размаза в петък след 14 ч в мантинелата преди най-високия виадукт на Витиня, преди тунел Топли дол, със сребристата 145-ца, някой от нас тук присъстващи ли е?
                                Слава Богу, положението беше само - колата тоталка.

И поредният тъпизъм на ушко, при супер натовареното движение, дето беше... задръстването след тунел Витиня, заради тази катастрофа, започваше на метри от караулката. Толкова ли не можа един шапкар да слезе и отдалеч да предупреди да се намали... аз успях, подпалвайки спирачки и гуми, едва да спра от 110 до 30, при това бях на косъм баничарката пред мен да я направя още по-тумбеста, ама някой след мен може и да няма рефлексите ми и да е направил мармалада...
                                Аман от безхаберие и липса на професионализъм! 3 минути съм псувал като сърбин заради това...
                                E небеше само заради колегата цялото задръстване имаше и доста да си се набираш това за спирането найстина да бяха застанали малко по напред имам в предвит слад алфата да отбиват много глупаво даже аз като минах имаше колеги се бяха бутнали леко поредната простотия!
                                LUXURY FUNEBRI CARS
                                Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

Working...
                                X